Toekomstvoorspelling

Toekomstvoorspellingen

Toekomstvoorspellingen. 

In mijn rol als professioneel medium - spiritueel coach wordt mij vaak gevraagd naar toekomstvoorspellingen. Toekomstvoorspellingen bieden ogenschijnlijk troost. "Het komt goed.". "Je gaat het financieel wel redden." "Pietje komt terug."  Maar helaas, zeker ervaren bellers naar spirituele hulplijnen, weten dat toekomstvoorspellingen zelden uitkomen.

Waarom komen toekomstvoorspellingen bijna nooit uit?

Toekomstvoorspellingen komen bijna nooit uit vanwege de volgende drie redenen:

  1. De toekomst is het resultaat van jouw creatie. De huidige situatie is het resultaat van wat jij in het verleden, al dan niet bewust, hebt gecreëerd. We creëren onophoudelijk, reagerend op wat we in het leven ervaren. Als ik jou, jouw toekomst voorspel, kan zelfs deze voorspelling al een trigger zijn voor jou om een andere uitkomt te creëren.

  2. De toekomst bestaat niet. We leven alleen maar in het Hier en Nu. Het universum kent geen tijd. Tijdvoorspellingen zijn zinloos. Elk proces is afhankelijk van jouw eigen "snelheid" in je zelfonderzoek. Pas als in jou ruimte vrijkomt als gevolg van bevrijdende waarheid (inzichten) die je over jezelf en de situatie hebt opgedaan, kun je het resultaat van nieuwe creaties ontvangen. Wanneer er een nieuwe geliefde komt? Precies op dat moment dat jij werkelijk open staat om hem met alles wat hij meebrengt te ontvangen.  

  3. De toekomst bestaat uit een oneindig potentieel aan mogelijkheden. Welke jij kunt aanvaarden, welke optie jij ontvangt, dat is geheel afhankelijk van jouw staat van (bewust)zijn in het moment. Elke keer weer opnieuw ben JIJ het, die in de synchroniciteit van het leven nieuwe ervaringen ontvangt en doorleeft. Elke ervaring leidt tot een nieuwe creatie.Mijn vraag aan jou: In welke toekomst van de tienduizenden mogelijkheden wil je precies kijken?

Waarom komen toekomstvoorspellingen dan soms toch uit?

Soms komen voorspellingen toch uit. Meestal is dat in het geval ik bijvoorbeeld al bij de ander kan waarnemen dat hij een stevig innerlijk besluit heeft genomen. In die situatie kan ik dat aangeven en is de kans zeer groot dat het ook volgens dat plan zal verlopen. Ook in het geval jezelf al een innerlijk besluit hebt genomen over een situatie, maar deze nog niet aan jezelf durft te erkennen omdat je nog klem tussen je gevoel en verstand, kan ik je helpen deze te verhelderen. Ik weet al wat jij gaat doen, maar je wist het zelf nog niet.

Je hebt geen toekomstvoorspellingen nodig. Er kan niets misgaan in je leven!

De belangrijkste reden dat ik er persoonlijk niet van hou om me bezig te houden met toekomstvoorspellingen heeft te maken met mijn wens jou te begeleiden naar zelfrealisatie. Een leven in zelfrealisatie is een even leven in overgave en aanvaarding. Je hebt dan al ontdekt dat er werkelijk helemaal niets fout kan gaan in je leven. Het leven wil geleefd worden, ervaringen willen zich manifesteren. 

  • Elke persoon die je ontmoet is de juiste. Deze staat in dienst van jou, jij staat in dienst van die ander.
  • Het leven is energie in beweging. Er kán niets anders gebeuren dan er gebeurt.
  • Elk moment is het juiste moment. Er is geen goed of fout. Je kunt geen verkeerde keuzes maken.
  • Alles wat een begin heeft, heeft ook een einde. Je kunt niets vasthouden. Wat voorbij is voorbij.


Reactie plaatsen