astroloog - horoscoop

Professionele Astrologie

Kwaliteiten en talenten | Zingeving | Levensmissie

Ontdek de profielen op basis van je geboortehoroscoop


Profielen op basis van je geboortehoroscoop

Flavo Horusoog Jouw Antwoorden

Persoonlijkheidsprofiel

Het Persoonlijkheidsprofiel, gebaseerd op je geboortehoroscoop, is een uniek document over jou. Een profiel ter inspiratie en bekrachtiging, waar je je hele leven op kunt terugvallen. Het Persoonlijkheidsprofiel  geeft inzicht in wie je bent en bevat een overzicht van je kwaliteiten (gereedschap), talenten, innerlijke dynamiek  ontwikkelingspotentieel, stress-activatoren en de lange termijn ontwikkelingen waar je nu in zit.
Flavo Horusoog Jouw Antwoorden

Levensmissieprofiel

In het Levensmissie profiel vind je informatie over je zingeving, roeping, talent, je oneindige energiebron en je magische taak. Het beschrijft wat jou in essentie raakt en drijft in het leven. Kennis van en inzicht in jouw levensmissie geeft een duidelijke richting aan je leven en helpt je jouw eigen authentieke levenspad te bewandelen.
Flavo Horusoog Jouw Antwoorden

Relatieprofiel - voor jouw persoonlijk

Het Relatieprofiel op basis van een geboortehoroscoop geeft antwoord op de vraag wat jij verwacht van jouw levenspartner, compagnon, klanten / leveranciers of andere belangrijke gelijkwaardige relaties. Logischerwijs is het Relatieprofiel  met name interessant voor je als je wilt ontdekken hoe de relatie met je geliefde het beste tot zijn recht komt. Indien je (nog) geen liefdesrelatie hebt kun je in het Relatieprofiel op basis van je geboortehoroscoop ook ontdekken welk type partner het beste bij je past.
Flavo Horusoog Jouw Antwoorden

Kinderprofiel

Een kinderprofiel / kinderhoroscoop is van onschatbare waarde bij de opvoeding. Een kinderhoroscoop vertelt je precies wie je kind is, wat het van jou als ouder nodig heeft en in welke richting het zich wil ontwikkelen. Zo krijg je inzicht in de soort van veiligheid die je kind nodig heeft van jou alsook waar het juist de ruimte wil om te mogen leren door vallen en opstaan.
Flavo Horusoog Jouw Antwoorden

Studie- en beroepskeuzeprofiel

Het profiel Studie- en Beroepskeuzeadvies geeft inzicht in jouw voorkeuren, innerlijke motivatie en uiterlijke vormkracht op de deelvlakken Studie, Beroep, Beroepsvoorwaarden en Inkomen. Hoewel je misschien zou verwachten dat het beroep centraal staat en daaruit automatisch voortvloeit welk studie daaraan vooraf hoort te gaan en welk inkomen daaruit kan voortvloeien, blijkt hier in de praktijk toch heel wat meer over te zeggen.
Flavo Horusoog Jouw Antwoorden

Bedrijfsprofiel - Zakelijke toepassingen

Wist je dat het via een bedrijfsprofiel / bedrijfshoroscoop gebaseerd op de datum en tijd van de start van je onderneming mogelijk is inzicht te krijgen in de unieke dynamiek van jouw onderneming? Is het niet interessant om inzicht te krijgen in de kansen en bedreigingen die horen bij jouw onderneming?