astroloog iris

Over Iris

verhelderend en verbindend


Ik zie je - ik wéét wie jij bent


Dit is mijn passie

Ik ben gefascineerd door de natuur-en levenswetten  waaraan wij allemaal onderhevig zijn.
Ik bestudeer en leg verbanden tussen de natuurlijke levenswetten vanuit de invalshoeken van de kwantumfysica,
astrologische wetenschap, psychologie, spiritualiteit en non-dualiteit.

Het is mijn passie om complexe problemen te doorgronden. Het is mijn kwaliteit om de onderlinge samenhang tussen problemen en jouw onvervulde verlangens enerzijds en de natuurlijke levenswetten anderzijds te verhelderen.
Door vanuit mijn kennis, wijsheid en mediamieke kwaliteiten mijn licht over jouw situatie te laten schijnen ben ik in staat jou de weg te wijzen naar jouw bestemming.

Hiermee breng ik mijn liefde naar buiten. Voor mezelf, voor jou, voor de wereld.

Dit is wat ik doe

Ik geef telefonisch antwoord op jouw dagelijkse dilemma's, grote levensvragen en alles daar tussen in.
 

Ik ben er voor bewuste (hooggevoelige) vrouwen met onvervulde verlangens en ambitie tot het ervaren van meer innerlijke vrijheid en levensgeluk.

Als medium en spiritueel levenscoach kijk ik gemakkelijk mee in allerhande problemen en situaties die zich voor kunnen doen op het vlak van hooggevoeligheid, relatie, gezin, familie, collega's, werk, zingeving, persoonlijke groei en levensmissie. Ik geef jou antwoorden en inzichten waardoor jij weet hoe jij weer verder kunt.

Het is mijn kwaliteit om snel tot de kern te komen en deze voor jou te verhelderen en te verbinden met jouw verlangens.

Ik krijg energie van het onderzoeken en doorgronden van problemen, ongewenst gedrag en onvervulde verlangens. 

Dit is hoe ik hiertoe gekomen ben

Ik heb zelf zeker 25 jaar gepassioneerd onderzoek gedaan naar mijn eigen essentie. Alles in mijn leven stond in teken van mijn zoektocht naar zelfrealisatie. Ik ben van nature een volhouder en ik heb net zolang gezocht totdat de allerbelangrijkste levensvraag "wie ben ik?"  in de zoektocht zelf opgelost bleek te zijn.


Het is mijn levensmissie om te delen wat ik heb ontdekt. Zowel over mijzelf als over jou. Ik vind het dan ook heerlijk om mijn kennis, wijsheid en mediamieke kwaliteiten te combineren om jou van dienst te zijn bij jouw zelfonderzoek.  


Zelfonderzoek is de weg naar innerlijke vrijheid en het ervaren van levensgeluk. 


Hoe heerlijk is het om daar je beroep van gemaakt te hebben?

Dit is wie ik ben

Iris spiritueel leraar, astroloog en levenscoach

Iris Lenderink


Wie ik ben kan ik vanuit de verschillende invalshoeken beantwoorden.
Vanuit de kwantumfysica ben ik energie. Vanuit de psychologie ben ik een individueel lichaam met een brein en een psychische inhoud die gevormd wordt door ervaringen. Vanuit de astrologie ben ik een mens met een persoonlijkheid waarvan de blauwdruk al vanaf het moment van mijn geboorte vastligt. Vanuit de spiritualiteit ben ik een ziel in een mensenlichaam met haar eigen ziele-opdracht die ik door de verschillende levens heen tot ontwikkeling breng. Vanuit het systemisch werk (familie-opstellingen) ben ik een rol in het systeem die o.a. gevormd wordt  via het overgeërfde DNA en de mate van systeemdruk die bij mij terecht is gekomen. 


Vanuit de non-dualiteit ben ik puur gewaarzijn.

Wie ben ik volgens mijn horoscoop?

Dit is wie ik astrologisch ben

astroloog Deenter

Mijn kwaliteiten zijn o.a. betrokken, voedend, zorgzaam, geduldig, betrouwbaar, bourgondische genieter, creativiteit, zoeker, enthousiasme, avontuurszin, visie, vrijheidslievend, heldervoelen - helderweten, leraarschap.

Mijn talenten betreft het vertalen van de dagelijkse (pijnlijke) ervaringen en ongewenste gevoelens naar innerlijke processen en onbewuste of onvervulde verlangens.
Het is ook een talent van mij om complexe kwesties te doorgronden en onvoorwaardelijke ruimte te bieden aan alles wat zich aandient in mijn communicatie met jou.

 Mijn stress-activator betreft: grenzen moeten aangeven en niet gezien worden in mijn intenties.

Mijn ontwikkelingspotentieel: “Met respect voor de nuance toch direct de kern benoemen.
Spreken vanuit de waarheid van mijn hart, ook als dit confronterend is."

Dit is wie ik systemisch ben

familie-opstellingen Deventer

Als begeleider van systemische familie opstellingen ben ik goed bekend met alle ins en outs van mijn systemische plek als oudste kind uit mijn gezin van herkomst, dochter, zus, kleindochter, moeder van mijn zoon, etc. Waar ik in mijn rol als astroloog al volop bekend ben met de natuurwetten van de cyclische bewegingen van het leven, daar doet het fenomeen van het systemische werk en de familie-opstellingen er nog een schepje bij bovenop. De systemische natuurwetten waarin herstel van binding, ordening en balans alle verstrikkingen kunnen helen zijn voor mij altijd nog weer fascinerende ervaringen.

Wie ben ik als spiritueel coach en leraar?

Dit is wie ik ben als spiritueel leraar en coach non-dualiteit

levenscoach en spiritueel leraar Deventer

In mijn rol van gespreks- en sparringpartner en spiritueel leraar met betrekking tot non-dualiteit en zelfrealisatie is mijn zoektocht naar dé natuurwet onder de natuurwetten tot rust gekomen. 

Ik heb het altijd mijn zoektocht naar de absolute waarheid genoemd. Ik wist zeker deze bestond, maar heb haar 25 jaar lang niet kunnen vinden.
Mijn zoektocht naar het absolute riep natuurlijk ook weerstand op de mensen om mij heen, die mij er altijd weer van probeerden te overtuigen dat iedereen zijn eigen waarheid heeft en waarheid daarmee relatief zou zijn. 


Ik wéét anders, als gevolg van 25 jaar intensief zelfonderzoek is mijn zoekvraag opgelost en is er het wéten over dát, het onbenoembare, over ons Non-duale GewaarZijn.

 In dit wéten, in dit heldere licht van bewustzijn, is er alleen ruimte voor jou.
Meer ontdekken over mijn expertises

Mijn expertise

Mijn expertise is gelegen op het vlak van zelfonderzoek en zelfrealisatie. 


Zoals hierboven al beschreven heeft vrijwel mijn hele leven in het teken gestaan van het zoeken naar dé bevrijdende liefdevolle absolute waarheid. Ik was op zoek naar waarheid en naar bevrijding. Ik verlangde naar verlichting, naar bevrijding van emotionele zwaarte en pijn.


Door een niet aflatende interesse in natuurlijke wetmatigheden die ik destilleerde uit de Jungiaanse psychologie, esoterie, spiritualiteit, fysieke gezondheid, cel-biologie, kwantumfysica, systemisch werk, advaita (non-dualiteit) en deze vervolgens met elkaar te verbinden, heb ik bijzondere ontdekkingen gedaan.

Het gaat zelfs om ogenschijnlijke tegenstrijdige ontdekkingen. Enerzijds heb ik antwoorden gevonden m.b.t. de thema’s zingeving, (onvoorwaardelijke) liefde, (innerlijke) vrijheid, overvloed, welzijn, levensgeluk, etc. en weet ik ook hoe jou kan helpen die van jou te vinden. Anderzijds heb ik ervaren dat het vinden van al die antwoorden ertoe leidt dat de levensvragen wegvallen en antwoorden overbodig blijken te zijn. 


Om maar met een eigen variant op de uitspraak van Socrates te spreken: 

"Hoe meer ik wéét, hoe meer ik wéét dat ik helemaal niets hoef te weten"

Ik ervaar het als mijn expertise om jou te ondersteunen in jouw zelfonderzoek naar zelfrealisatie.
Ik loop onvoorwaardelijk geduldig met jou mee langs jouw unieke levenspad (levensweg).

Expertise relatie en relatieproblemen

Mijn expertise (2)

Mijn expertise is relatie en relatieproblemen


In de praktijk is mij gebleken dat ik veel expertise heb opgebouwd rondom de thematiek van relaties. Niet alleen kan ik vrij gemakkelijk en accuraat invoelen hoe iemand ten opzichte van jou staat en wat de intenties en verlangens zijn m.b.t. de relatie. Ook heb ik veel inzicht in de werking van verlatingsangst / bindingsangst dynamiek, narcisme, emotionele onbereikbaarheid, verslavingen en andere sabotage-mechanismen in relaties.


De essentie van een gezonde liefdesrelatie is gelegen in een goede relatie met jezelf. Ook wel een goede verbinding en vertrouwensrelatie tussen je innerlijk kind en je innerlijke volwassen ouder genoemd. Een weinig populair onderwerp, confronterend op zijn tijd, maar altijd bevrijdend omdat het de sleutel vormt tot het duurzaam ervaren van levensgeluk!

Wat cliënten over mij zeggen

Wat Esther zegt over mij

Irene (42)

Mijn motto luidt: "Ik gun iedereen een Iris!"
Als ik vast zit met mijn werk, het even niet meer weet met mijn moeder of even een nieuwe vlam wil laten "checken" dan bel ik Iris. We voeren soms best lange gesprekken, maar na afloop  is mijn chaos geordend, weet ik weer wat ik zelf wil, at mijn mogelijkheden zijn en voel ik me rustig  en tevreden met mezelf, 

Anne 50 jaar

Angela (49)

Aanvankelijk belde ik vooral met Iris als ik in paniek was over mijn relatie.
Gaandeweg is Iris erin geslaagd om mij tot rust te brengen en dat wat in mij speelt te "vertalen" en de ontwikkelingen toe te lichten. Niet alleen van mij, maar ook van mijn lief. Dit helpt mij enorm om mijn relatie verder tot ontwikkeling te brengen. Wat ik zo bijzonder vind aan Iris is dat zij onvoorwaardelijke ruimte geeft aan mijn proces. 

Mira klant review

Mira (38)

Ik bel al zeker 2 jaar met enige regelmaat met Iris. Ik ben hooggevoelig en (dus) perfectionistisch. Met een baan en een gezin is het me snel te veel. Iris helpt mij steeds weer opnieuw rust te vinden door mee te kijken in mijn dagelijkse situaties. Zowel op het werk als in mijn relatie / gezin. Zij weet vaak precies te benoemen wat er in mij speelt en ook wat mij vrij maakt en wat rust brengt. 

Mijn opleidingen

In de loop der jaren heb ik mijzelf ontwikkelt middels allerhande workshops, trainingen en opleidingen op het vlak van spiritualiteit en esoterie, (Jungiaanse) psychologie, familie-opstellingen, fysieke gezondheid, relatietherapie en non-dualiteit.
Allemaal razend interessant en leerzaam, maar voor mij, als auto-didact, vaak toch ook beperkt in zowel de diepte als de reikwijdte. Eigenlijk kan ik niet anders zeggen dan dat het niet-aflatende zelfonderzoek de belangrijkste leerweg is die ik heb gevolgd.
Opleidingen die ik heb gevolgd: 


Astrologie opleiding bij Joyce Hoen,  
Opleiding healing medium,  
Oneness University in Chennai India,
Sjamanistisch healer bij Ahamkara
Opleiding professioneel innovatief trainer / coach,
Leergang begeleiden familie-opstellingen,
Relatie als spiegel.

 

Mijn inspiratiebronnen

De belangrijkste inspiratoren voor mijn zelfonderzoek zijn de prachtige werken van:

Rupert Spira spiritueel leraar non-dualiteit

Rupert Spira (foto)

 Osho 

Ad Oostendorp 

 Eckhart Tolle 

 Byron Katie 

 Louise Hay 

 Lynne McTaggert  

Bruce Lipton

Abraham - Esther Hicks

Ho'oponopono

Mijn werkervaring

In de eerste 20 jaar van mijn werkzame leven (1987 - 2007) heb ik in de wondere wereld van de ICT gewerkt.
In een periode dat in het land der blinden éénoog koning was kon ik in een razendsnel tempo doorgroeien en zeer diverse functies verrichten. Zo werkte ik als Support-medewerker (bij Leferink Computer Service) , Microsoft Certified Professional trainer, Novell netwerkbeheer trainer, Exact consultant financiële pakketten, Maatwerkprogrammeur Microsoft Office applicaties, Afdelingsmanager Training & Ontwikkeling (dit allemaal bij Advisie Automatisering te Soest). De laatste 10 jaar was ik zelfstandig ondernemer als oprichter en eigenaar (tot 2005) van Prodoc Software Services te Deventer.


Sinds 2003 voer ik een eigen praktijk (Iris Counseling & Advies) op het vlak levenscoaching, ouder-kind relaties, healing & reading, astrologie, familie-opstellingen, relatietherapie en non-duale zelfrealisatie.
Mijn huidige activiteiten vind je weergegeven op deze website Jouw Antwoorden en daarnaast op mijn pagina voor professionele astrologie  waar ik een uitgebreid modulair aanbod etaleer van astrologische profielen. 

Nieuwsgierig naar mij? Ik zeker naar jou!

Download this E-book now, completely free!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
No opt-in form has been selected