Nu bellen voor spirituele begeleiding van Iris?

Spiritueel therapeut Iris


Wil je je vraag, dilemma of de complexe situatie waar je momenteel in zit, graag aan mij voorleggen?
Stuur me dan even een WhatsApp bericht met een belverzoek.
Als ik op dat moment vrij ben laat ik je het weten en kun je meteen bellen. Als ik in gesprek ben laat ik je dat ook weten en geef ik je een seintje zodra ik weer bereikbaar ben. 
Mocht ik afwezig zijn, dan krijg je meestal een automatische responder waarin ik aangeef wanneer ik er wel weer ben. 


Wat kost het?

De belkosten bedragen € 1,60 per minuut. Deze worden achteraf aan jou via een KNAB Betaalverzoek (Tikkie) via de WhatsApp in rekening gebracht*

*Dit tarief is inclusief BTW. 

Heb je een bedrijf, dan stuur ik je, op jouw verzoek, 1 x per kwartaal een verzamelfactuur voor de aansluitend op het gesprek al betaalde bedrijfsconsulten met de uitgesplitste BTW over de gesprekken.Wanneer ben ik bereikbaar?

Op werkdagen kun je me tussen 10:00 en 19:00 uur bereiken.
Daarnaast ben ik in het weekend ook nog vaak een aantal uren per dag bereikbaar. Als je me een Whatsapp stuurt krijg je een automatisch antwoord met daarin mijn werktijden van de dag.

In de praktijk blijkt de kans dus best groot dat je me kunt bereiken op precies dat moment dat het jou uitkomt. 


Tot horens!

Bel je voor het eerst?

Bel je voor het eerst?

Neem dan nu eerst even contact op per WhatsApp Klik hier of op de oranje knop hieronder. Dan kan ik je registreren (alleen voornaam en mobiele telefoonnummer) en kunnen we aansluitend telefonisch contact maken. 

Ik gebruik géén 0900 of 0909 nummer, je belt me via een normaal telefoonnummer.


Alleen voorafgaand aan de eerste keer dat ik je spreek, stuur ik je vooraf een betaalverzoek van € 48,- voor een consult van 30 minuten. Bellen we korter, dan krijg je het verschil van me terug gestort, bellen we langer, dan krijg je achteraf nog een betaalverzoekje voor het extra aantal minuten dat we met elkaar hebben gesproken.

Ik beantwoord geen oproepen van mij onbekende telefoonnummers.  

Waarom alleen telefonische consulten?

Zoals je hierboven al hebt gelezen, bied ik uitsluitend telefonische consulten aan volgens een spreekuurmodel. Desondanks krijg ik toch nog regelmatig de vraag of ik ook op persoonlijke afspraak werk op mijn locatie. Dit is dus niet het geval.

De reden hiervoor is dat ik in mijn helde zintuigelijke waarnemingen veel meer helder, scherper en gefocust kan werken als ik enkel hoef te luisteren naar de stem. Afstand speelt geen rol, bij een telefonisch consult is het voor mij alsof je naast me zit. Ik werk met jouw ziel, die vrij is van tijd en ruimte.
Een persoonlijke ontmoeting is daarvoor echt niet nodig.

Ik ben super sensitief en ontvankelijk voor alle ruis die (met jou) meekomt in de smalltalk, uiterlijkheden, kleding en geurtjes, (non-verbale) communicatie, maar ook de stress die het jou oplevert om je afspraak met mij na te komen, te reizen, parkeren, wennen aan mijn omgeving, etc. die allemaal bij een persoonlijke ontmoeting horen. Als gevolg daarvan is een persoonlijke ontmoeting voor mij, en daarmee ook voor jou, minder effectief en een telefonisch consult juist super effectief.
Bovendien zeggen mijn cliënten ook tegen me dat ze zich in de anonimiteit van een telefoongesprek veel kwetsbaarder durven op te stellen:
"Via de telefoon durf ik alles tegen jou te zeggen. Dat geeft me meteen al lucht en ruimte."

Mijn (Nederlands sprekende) bellers komen uit alle windstreken van Nederland, Vlaanderen, Duitsland en Frankrijk. Dat is juist zo fijn van de telefonische werkwijze, afstand speelt geen rol.
Deze aanpak is dus mijn keuze en, buiten de hierboven benoemde ruis, past de vorm van een persoonlijke afspraak ook niet door de werkwijze van een telefonisch spreekuur heen.

Ik hoop je hiermee uitgenodigd te hebben te vertrouwen op jezelf en jouw ziel / hoger bewustzijn dat ik kan zien, voelen, en/of wéten wat zich voor jou bij mij wil aandienen, ook als ik jou niet persoonlijk live ontmoet.

Graag snel tot horens en stuur daarvoor eerst even een Whatsapp bericht via onderstaande knop.

Waarom alleen voor vrouwen?

Ik heb ervoor gekozen om alleen te werken met vrouwen.
Op de eerste plaats omdat ik het als mijn missie ervaar om vrouwen bij zichzelf thuis te laten komen. Ik ben zelf inmiddels de wijze vrouwen leeftijdsfase in gegaan en ik vind niets mooier dan vrouwen, in welke leeftijdsfase dan ook, te begeleiden langs hun levenspad dat uiteindelijk altijd leidt naar thuiskomen bij jezelf.
Vrouwen hebben vrouwen nodig om te helen en zichzelf te bevrijden van welke beperkende mindset dan ook. Vrouwen kunnen elkaar spiegelen in de kracht van hun kwetsbaarheid en in de kracht van hun bewustzijn.

In het verlengde hiervan, is het mijn persoonlijke overtuiging, wijs geworden door ervaring, dat mannen hun heil (heling) te zoeken hebben bij mannen. Een man kan zich nooit spiegelen en opladen aan een vrouw, daarvoor heeft hij een man nodig. Een man die hem is voorgegaan in het ontwikkelen van zijn innerlijke autoriteit en zelfliefde en de weg naar zijn innerlijke thuis heeft gevonden.
Ik wens alleen maar dat mannen elkaar hierin weten te vinden!