Spirituele begeleiding zelfrealisatie


Spirituele begeleiding


ik zie je - ik wéét wie je bent


 telefonische spirituele begeleiding langs jouw levenspad

Hoe werkt dat? ...

 Spirituele begeleiding, wat houdt dat in?

Spirituele begeleiding is een ruim begrip en nogal afhankelijk van wie het aanbiedt.

De wijze waarop ik spirituele begeleiding aanbiedt komt voort uit mijn persoonlijke diepgaande ervaringen met zelfonderzoek. Je kunt namelijk wel over veel kennis en een goed ontwikkelde zelfreflectie beschikken, maar dat zegt meestal nog heel weinig zegt over hoe je deze voor jezelf weet toe te passen in moeilijke of complexe situaties in je leven. Elke situatie is tenslotte weer nieuw en uniek.


Wat familie en vrienden zeggen.

"Je moet vertrouwen." "Laat de controle los!" "Je moet zelf je leven creëren en manifesteren." "Je moet je hart volgen." "Het is allemaal ego." "We zijn eigenlijk niemand en allemaal één, dus maak je niet druk." "Niets is toeval." "Als je deze 7 stappen volgt, dan....." Etc, etc.

Komt het je bekend voor? Ik heb ze vaak gehoord!


De weerbarstige realiteit.

Wat ik heb ontdekt is dat alle wijsheid die je ooit ergens hebt opgedaan, onmiddellijk vervaagt op het moment dat je zelf in een emotioneel beladen of complexe situatie bent terecht gekomen. Precies op dat moment waarop je de betreffende wijsheid of inzicht het meeste nodig hebt. Ineens zit je vast, weet je niet meer het verschil tussen wat je voelt en wat je denkt, zit je in de paniek van je verlatingangst, voel je alleen nog maar de afwijzing, merk je dat je automatisch al aan het vechten of vluchten bent zonder nog precies te weten waarom, laat staan hoe je er anders mee om kunt gaan. 


Helderheid | Antwoorden en inzichten | Rust

Wat ik jou bied is op de eerste plaats een veilige plek, een anker, een rustpunt, een klankbord. Vervolgens geef ik je antwoorden en inzichten met betrekking tot de situatie waarin je bent terecht gekomen. Ik kijk mee naar je blinde vlekken, naar je projecties, naar je overlevingsmechanismen, naar dat wat je vast zet, naar dat waar je je energie in lekt, naar je onzekerheden, naar je verlangens. 

Ondertussen leer ik jou steeds meer over jezelf, over wie je werkelijk bent, wat jou werkelijk drijft, waar jij wilt ZIJN in jouw leven. Ik spiegel jou in jouw essentie. Ik kijk als medium mee in de intenties en emotionele belevingswereld van de ander met wie jij te maken hebt en verhelder jou de oorzaken van jullie relatieproblemen. Of dit nu gaat om je geliefde, een ouder of een kind, een vriendin, of een werkrelatie. In zachtheid en liefde kijk ik naar wat er speelt in jou, in de ander en tussen jullie samen.

Spirituele begeleiding langs jouw levenspad

Bij de meeste van mijn cliënten loop ik gedurende een langere periode mee als spiritueel begeleider langs hun levenspad. Dit is geheel vrijwillig, op afroep, zonder enige verplichting of verantwoordelijkheid. Ik ben er als jij mij nodig hebt!

Mijn gereedschapskist

Medium - heldervoelend, helderziend, helderwetend. Meer ontdekken...
Professioneel Astroloog - opsteller van persoonlijkheidsprofiel, levensmissieprofiel, studie- en beroepskeuzeprofielkinderprofiel, relatieprofiel, zakelijke profiel op basis van je geboortehoroscoop. Meer ontdekken...

Begeleider familie-opstellingen (systemisch werk). Telefonisch maak ik vooral gebruik van mijn systemische wijsheid alsook van visualisatie-technieken. Meer ontdekken...

Relatietherapeut - ik ben gespecialiseerd in het doorgronden en verhelderen van relatieproblemen.  Naar mijn ervaring is het al  voldoende helend voor de relatie als al één van de partners haar of zijn aandeel oplost. 

Misschien niet zo leuk, maar wel een fijn idee dat je niet afhankelijk bent van de inzet van je partner. Toch? Meer ontdekken...

Spiritueel leraar non-dualiteit en zelfrealisatie

Kennisoverdracht, geven van antwoorden op kleine en/of grote levensvragen, delen van wijsheden en inzichten, dat is mijn passie. Geen algemene spirituele kennis of wijsheden, maar  precies dát wat afgestemd is op de situatie die zich nu voordoet in jouw leven. Want dat is het enige wat op dat moment voor jou belangrijk is. Waar het schuurt of pijn doet, vraagt het om jouw aandacht en om licht van bewustzijn.
Mijn levensmissie is jou te begeleiden naar zelfrealisatie, om je voor te bereiden op  spiritueel ontwaken. Meer ontdekken...

Voor antwoorden en inzichten over

dilemma's en andere levensvraagstukken

dilemma's en andere levensvraagstukken

eenzaamheid en relatieproblemen

eenzaamheid en relatieproblemen

Spiegelwerk en bevrijdende waarheid

spiegelwerk en bevrijdende waarheid

Ready for take-off?

spirituele begeleiding ready for take off