zelfrealisatie levensmissie

Van dilemma's tot grote levensvragen


Ik zie je, ik wéét wie je bentWelk antwoord heb jij nodig?

paars logo jouw antwoorden

Dagelijkse dilemma's - gevoel of verstand?

Dagelijkse dilemma's gaan vaak over het niet kunnen kiezen tussen je gevoel en verstand. Soms is het moeilijk zelf het onderscheid te maken. Misschien moet je al snel beslissen, maar zit je klem?
Hoe zal een beslissing voor mij uitpakken? Wat werkt het beste voor mij? Wat wil ik nu eigenlijk echt?
Ik kijk graag met je mee voor antwoorden en inzichten.

paars logo jouw antwoorden

Hoe staat iemand tegenover mij?

Ook in relatie tot je vrienden, je buren, je baas, medewerker of collega, je (schoon)familie, je (stief)kinderen vraag je je wel eens af hoe het nu eigenlijk echt zit. Soms voel je dat er iets niet goed zit, maar kun je de vinger er niet opleggen. Hoe staat de ander tegenover mij? Welk inzicht helpt mij verder?

paars logo jouw antwoorden

Grote levensvraag - Wie ben ik?

Ken je dat gevoel van de boot gemist te hebben in je leven? Stuurloos aan het roer te staan? Vraag je je af: Wie ben ik? Wat is mijn essentie? Wat is mijn unieke talent? Wat zijn mijn unieke kwaliteiten? Wat is de zin van mijn bestaan? Alles in mijn leven is mislukt, waarom leid ik zo'n zinloos bestaan?
Ik zie je - ik wéét wie je bent. Ik kan jou helpen jezelf te zien.

paars logo jouw antwoorden

Grote levensvraag - Wat is mijn levensmissie?

Wat is mijn levensmissie? Een vraag die mijzelf ook in een enorme zoektocht heeft voortgedreven. Ik heb mijn antwoord gevonden en ik wéét hoe ik deze vraag ook voor jou kan beantwoorden. Ik heb toegang tot jouw passie, jouw missie, jouw roeping, jouw magische taak, jouw oneindige energiebron, jouw levensmissie!

paars logo jouw antwoorden

Hooggevoelige vrouwen met relatieproblemen

Veel hooggevoelige vrouwen zijn succesvol in hun carrière, maar slagen er niet in een duurzame liefdevolle gelijkwaardige relatie aan te trekken. Of je hebt veel relatieproblemen die je energetisch leeg trekken. Herkenbaar? Het is mijn specialiteit je bewust te maken van dat wat jou helpt de liefde te herstellen!

paars logo jouw antwoorden

Zelfonderzoek en zelfrealisatie

Uiteindelijk verlangen we allemaal naar als rust, vrede, vrijheid, overvloed, liefde, waarheid etc. Het gemis hieraan schuurt en brengt ons in onze zoekmodus. Zelfonderzoek is dé sleutel naar het verwezenlijken van je verlangens en ambities. Alles wat je zoekt, zit al in jezelf. Maar dat geloof je niet, want in dat geval had je het toch wel een keer gevonden? Ik zie je - ik wéét wie je bent. Ik kan je helpen bij je zelfonderzoek zodat jij de bevrijdende waarheid over jezelf ook kunt zien!