zelfrealisatie levensmissie

Spiegelen en bevrijdende waarheid over jou


Ik zie je, ik wéét wie je bentWelk antwoord heb jij nodig?

paars logo jouw antwoorden

Wat is spiegelwerk en waarom helpt mij dat bij zelfrealisatie?

Spiegelwerk houdt in dat je gedrag van de ander, waardoor jij je emotioneel geraakt voelt, gebruikt als informatie over hoe jij met jezelf omgaat. Wij staan continue in dienst van elkaar. De ervaringen in ons dagelijkse leven bevatten een schat aan bevrijdende waarheid over jou. Ik help je graag de spiegelfunctie van het leven toe te passen in het kader van zelfonderzoek ten behoeve van zelfrealisatie. Meer ontdekken...

paars logo jouw antwoorden

Hoe gaat spiegwerk in zijn werk?

Voorbeeld: Een goede vriendin zegt op het laatste moment een afspraak af. Dit brengt in jou een gevoel teweeg van afwijzing en er komen gedachten op als "ik ben niet belangrijk genoeg", "ze houdt niet van me",  "ik ben het niet waard", etc.  Deze ervaring spiegelt aan jou dat jij het bent die zo over jezelf denkt. De vriendin staat alleen maar in dienst van jouw zelfonderzoek. Het leven geeft vele subtiele aanwijzingen.

paars logo jouw antwoorden

Wat betekent het als we allemaal in dienst staan van elkaar?

De hele dag door spiegelen we, vaak geheel onbewust, elkaar. Je collega maakt een opmerking en je reageert spontaan intuïtief op wat ze zegt. Jouw reactie brengt bij jouw collega een emotie teweeg en vervolgens spelen haar gedachten een voor haar bekende riedel af. Zonder dat je je er bewust van bent heb je de onbewuste uitnodiging aangenomen om bij haar een mogelijkheid tot zelfonderzoek te triggeren.  Meer ontdekken...

paars logo jouw antwoorden

Wat is bevrijdende waarheid?

Bevrijdende waarheid is het doorzien van onterecht aangenomen schuld en schaamte. Het doorzien van overlevingsmechanismen die je als kind enorm gediend hebben, maar nu je leven beperken. Het doorzien van je magische taak - innerlijke saboteur. Het doorzien van beperkende liefde en loyaliteit. Ik heb eindeloze ruimte en geduld om jou te helpen elk laagje dat jou beperkt om jouw licht te stralen, te helpen afpellen. 

paars logo jouw antwoorden

Ik word hier doodmoe van, wanneer houdt het spiegelen op?

Het spiegelen is een lang en taai proces. Alleen de echte volhouders, en veel ambitieuze hooggevoelige vrouwen herkennen dat bij zich zelf, verlangen zo naar hun eigen licht en liefde, dat ze doorgaan tot het stadium van zelfrealisatie. Spiegelen houdt vanzelf op zodra jij alle bevrijdende waarheid over jezelf hebt ontdekt. Als je alle schuld en schaamte die je ooit in je leven op je hebt genomen weer hebt afgelegd.

paars logo jouw antwoorden

Waarom zelfonderzoek? Verlang je naar zelfrealisatie?

Uiteindelijk verlangen we allemaal naar als rust, vrede, vrijheid, overvloed, liefde, waarheid etc. Het gemis hieraan schuurt en brengt ons in onze zoekmodus. Zelfonderzoek is dé sleutel naar het verwezenlijken van je verlangens en ambities. Alles wat je zoekt, zit al in jezelf. Maar dat geloof je niet, want in dat geval had je het toch wel een keer gevonden?  Ik kan je helpen bij je zelfonderzoek zodat jij de bevrijdende waarheid over jezelf leert kennen. Ik zie je - ik wéét wie je bent.