zelfrealisatie levensmissie

Eenzaamheid en relatieproblemen


Ik zie je, ik wéét wie je bentWelk antwoord heb jij nodig?

paars logo jouw antwoorden

Hoe los ik mijn eenzaamheid op?

Veel ambitieuze hooggevoelige vrouwen vragen zich af hoe het kan dat ze zo succesvol zijn in hun carrière of op zijn minst prima functioneren in hun werk, maar hoe het toch komt dat het in de liefde maar niet wil vlotten. Gevoelens van eenzaamheid, of je nu wel of niet in een relatie zit, veroorzaken onzekerheid en stress. Ik help jou te ontdekken hoe hij je eenzaamheid kunt doorbreken. En nee, je hoeft niet op een datingapp...

paars logo jouw antwoorden

Hoe vind ik een gelijkwaardige partner?

Het lukt me maar niet om een gelijkwaardige partner te vinden. Ik ben een hartstikke leuke liefdevolle vrouw. Heb hard aan mezelf gewerkt. Ben er nu echt wel klaar voor om liefde te geven en te ontvangen. Maar waar zijn de leuke mannen? Zijn er nog wel leuke single mannen die open staan voor een relatie? Herkenbaar? Dit is een veelbesproken onderwerp. Ik help jou je weg te vinden in deze lastige situatie.

paars logo jouw antwoorden

Liefdesbang! Waarom trek ik steeds een partner aan met verbindingsangst?

Hooggevoelige vrouwen trekken vaker dan gemiddeld mannen aan met bindingsangst. Ogenschijnlijk hebben ze een abonnement op mannen die emotioneel niet of beperkt emotioneel beschikbaar zijn. Hoe overstijg je, als hooggevoelige vrouw, de dynamiek van verlatingsangst / bindingsangst? Ik help jou vanaf het eerste moment dat jij onzeker wordt in je nieuwe relatie.

paars logo jouw antwoorden

Als je van elkaar houdt, dan....  Wat als de eerste verliefdheid over is?

"Als je van elkaar houdt, dan... ?" Dit is denk ik wel de meest gestelde vraag in mijn praktijk. Een vraag waar de pijn en teleurstelling zwaar doorheen klinkt. Een vraag ook die de relatieproblemen absoluut in stand zal houden. Ik help jou te ontdekken hoe jij, onafhankelijk van je partner, kunt bereiken dat de onderliggende pijn en teleurstelling zich in jou oplossen. Ontdek dat je je partner daar niet eens bij nodig hebt....!

paars logo jouw antwoorden

Tweelingziel of soulmate gevonden? Waarom doet toch het zo'n pijn?

Veel ambitieuze hooggevoelige vrouwen zijn min of meer wel bekend met het concept van de tweelingziel, twinflame, soulmate, etc. Het idee is dat wanneer het je lukt om je tweelingziel te vinden er sprake zal zijn van onvoorwaardelijke liefde en oneindig levensgeluk. In de praktijk blijkt, na een intense periode van geluk, vaak het tegendeel het geval te zijn. Ik help jou te doorzien wat er aan de hand is en hoe jij kunt helen. 

paars logo jouw antwoorden

Waarom zelfonderzoek? Verlang je naar zelfrealisatie binnen jouw relatie?

Uiteindelijk verlangen we allemaal naar als rust, vrede, vrijheid, overvloed, liefde, waarheid etc. Het gemis hieraan schuurt en brengt ons in onze zoekmodus. Zelfonderzoek is dé sleutel naar het verwezenlijken van je verlangens en ambities. Alles wat je zoekt, zit al in jezelf. Maar dat geloof je niet, want in dat geval had je het toch wel een keer gevonden? Ik zie je - ik wéét wie je bent. Ik kan je helpen bij je zelfonderzoek zodat jij de bevrijdende waarheid over jezelf  ook kunt zien! Een ware zegen voor je relatie!